DYU kondigt zomerpromotie aan met speciale kortingen op elektrische fietsen

Exclusieve aanbiedingen van 16 tot 22 juli, waardoor milieuvriendelijke stedelijke mobiliteit toegankelijker wordt.

Samenvatting: DYU is verheugd een zomerpromotie-evenement aan te kondigen met aantrekkelijke kortingen op een selectie van zijn populaire elektrische fietsmodellen. Van 16 juli tot 22 juli 2024 kunnen klanten profiteren van gereduceerde prijzen op de C3, C2, D3F, A5 en A1F Pro modellen, wat een perfecte gelegenheid biedt om te investeren in duurzame en moderne transportoplossingen.

[LOCATIE, DATUM]: Om het zomerseizoen te vieren, biedt DYU aanzienlijke kortingen op verschillende elektrische fietsen. Deze tijdelijke actie is bedoeld om e-bikes van hoge kwaliteit toegankelijker te maken en de verschuiving naar groenere stedelijke mobiliteit te ondersteunen.

Promotie details:

  • C3: Nu verkrijgbaar voor €459, verlaagd van €499. De C3 is ontworpen voor dagelijkse forenzen en biedt functionaliteit en efficiëntie.
  • C2: Geprijsd voor €749, verlaagd van €799. De C2 combineert een compact, opvouwbaar ontwerp met betrouwbare prestaties, ideaal voor in de stad.
  • D3F: afgeprijsd van €519 naar €489. De D3F is perfect voor wie op zoek is naar een veelzijdige en compacte woon-werkfiets.
  • A5: Nu slechts €589, voorheen €629. De A5 is ontworpen voor een comfortabele en efficiënte rit voor dagelijks gebruik.
  • A1F Pro: Verkrijgbaar voor €569, voorheen €599. Dit model is speciaal ontworpen voor mensen die geavanceerde functies nodig hebben voor hun woon-werkverkeer.

Kenmerken van de DYU C3:

  • Praktisch ontwerp: De C3 heeft een gestroomlijnd ontwerp, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik.
  • Gebruiksvriendelijke interface: Inclusief een gemakkelijk af te lezen display met snelheid, batterijduur en andere essentiële informatie.
  • Efficiënte prestaties: Uitgerust met een betrouwbare motor zorgt de C3 voor soepele en efficiënte ritten, perfect voor dagelijks woon-werkverkeer.

DSC06538

Kenmerken van de DYU C2:

    • Compact en opvouwbaar: Het opvouwbare frame van de C2 is eenvoudig op te bergen en te vervoeren, waardoor hij ideaal is voor stedelijke omgevingen.
    • Verbeterde levensduur van de batterij: De duurzame batterij van de C2 ondersteunt lange ritten, zodat u minder vaak hoeft op te laden.
    • Geavanceerd motorsysteem: Biedt betrouwbare en stabiele prestaties, geschikt voor verschillende terreinen.

07-场景3

Kenmerken van de DYU D3F:

    • Compact en veelzijdig: Het opvouwbare ontwerp van de D3F kan eenvoudig worden opgeborgen in kleine ruimtes, waardoor hij ideaal is voor in de stad.
    • Efficiënte motor: Garandeert betrouwbare prestaties voor dagelijks woon-werkverkeer.
    • Gebruiksvriendelijk scherm: Heeft een intuïtieve interface die snelheid, levensduur van de batterij en andere belangrijke gegevens weergeeft.

2023-9-18 自行车拍摄1097

Kenmerken van de DYU A5:

    • Comfortabele rit: De A5 is ontworpen met ergonomie in gedachten en biedt een comfortabele rijervaring voor dagelijks woon-werkverkeer.
    • Betrouwbare prestaties: Uitgerust met een robuuste motor biedt de A5 consistente en betrouwbare prestaties.
    • Duurzame constructie: Gebouwd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en verschillende stedelijke omstandigheden.

448983689_18419547943068432_7943323067495064166_n

Kenmerken van de DYU A1F Pro:

    • Geavanceerde functies: De A1F Pro heeft verbeterde functies voor diegenen die meer willen van hun woon-werkfiets.
    • Comfort en efficiëntie: Ontworpen voor een comfortabele rit en efficiënte prestaties.
    • Gebruiksvriendelijke interface: Uitgerust met een intuïtief display dat alle noodzakelijke rijgegevens weergeeft.

444224485_18189099460293497_190747326597930575_n

Quote van DYU: "We zijn verheugd om deze speciale kortingen aan te bieden als onderdeel van onze zomerpromotie," zegt Andy, Sales Director bij DYU. "Ons doel is om duurzaam en efficiënt transport toegankelijker te maken voor iedereen. De C3, C2, D3F, A5 en A1F Pro-modellen bieden veel waar voor hun geld en zijn perfect voor woon-werkverkeer en recreatieve ritten."

Voordelen voor gezondheid en milieu: Elektrische fietsen zoals de C3, C2, D3F, A5 en A1F Pro bieden niet alleen praktische voordelen, maar bevorderen ook een gezondere levensstijl en dragen bij aan het verminderen van de CO2-voetafdruk. Ze bieden een plezierige en efficiënte manier om door stedelijke omgevingen te navigeren, moedigen lichaamsbeweging aan en ondersteunen een schoner milieu.

DYU's toewijding aan innovatie: DYU blijft innoveren in de elektrische fietsindustrie en richt zich op het creëren van producten die geavanceerde technologie, een stijlvol ontwerp en gebruiksvriendelijke functies combineren. Het bedrijf is toegewijd aan het verbeteren van stedelijke mobiliteit en het leveren van duurzame transportoplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne forenzen.

Over DYU: DYU is een toonaangevend merk in de elektrische fietsindustrie, bekend om zijn innovatieve en praktische ontwerpen. Met een sterke toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid wil DYU stijlvolle en efficiënte mobiliteitsoplossingen bieden voor stedelijke forenzen over de hele wereld. Het assortiment e-bikes van het bedrijf is ontworpen om een handig en milieuvriendelijk alternatief te bieden voor traditionele vervoersmethoden.

Hoe te profiteren van de promotie: Klanten kunnen profiteren van deze speciale zomerkortingen door tussen 16 en 22 juli naar de DYU website of erkende dealers te gaan. Deze beperkte aanbieding biedt een perfecte kans om te investeren in een hoogwaardige elektrische fiets tegen een gereduceerde prijs.

Word vandaag nog lid van onze Elite League en profiteer van tot wel 15% cashback! Dit is een unieke kans voor jou om onmiddellijke, tastbare beloningen te ervaren als je je bij ons aansluit. Mis deze kans niet, laten we samen de reis naar succes beginnen! Klik op deze link om lid te worden:

https://app.partnerboost.com/partner/affiliate/86298

Instagram:https://www.instagram.com/dyucycle/

Facebook:https://www.facebook.com/DYUCYCLE

YouTube:https://www.youtube.com/@DYUcycle

Twitter:https://twitter.com/DYUofficial


环球时讯 » DYU kondigt zomerpromotie aan met speciale kortingen op elektrische fietsen

发表评论